У прянощах, які реалізовуються на Тернопільщині, може бути збудник небезпечної хвороби

Українці загалом, а тернополяни зокрема все частіше використовують різноманітні приправи та прянощі при приготуванні їжі. Проте, як виявилося, навіть у таких корисних та смачних добавках може бути небезпека.

У Держпродспоживслужбі повідомили, що в Україні зафіксований випадок виявлення сальмонели в орегано, що експортується із Туреччини, виробник Altuntas Baharat San. Tic. A.S. Нагадаємо, що у нас ця пряність називається материнкою.

Тернополян наполегливо просять при виявленні орегано цього виробника повідомляти у Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел (0352) 52-10-10.

Ваш коментар може бути першим

Залишити відповідь

Ваша імейл адреса не буде оприлюднена


*